“Hogy két családból, baráti körből, két világból egy este alatt egy legyen – azt nem lehet szóval elintézni. Ekkora nyíltság és bizalom csak úgy alakul, ha kitárul és huzatos lesz a lélek, ha van az embernek kedve mosolyogni, mozdulni, forogni, nevetni. Ezért a jó zenész nem csak húzza, hanem gyóntat, figyel, nevel, kibékít, kommunikál. Az Alibi ilyen társulat, remek aurájú banda, ez az életük, és ezt nem is lehet másképpen, mert akikhez mennek, jeles napon, ezt várják tőlük… És hogy az angyal elszállt a terem fölött, nagyrészt nekik köszönhető.”

Grecsó Krisztián

Köszöntünk az Alibi Együttes weboldalán!

A szentesi székhelyű együttesünk nevét már több mint két évtizede ismerheti a közönség. Produkciónk a hosszú évek során folyamatos szakmai fejlődésen ment keresztül, s büszkén mondhatjuk magunkról, hogy napjainkban hazánk egyik legkeresettebb rendezvény-zenekara vagyunk.

Együttesünk tagjai fiatal, képzett zenészek, akik  már több száz alkalommal szórakoztatták a nagyérdemű közönséget fergeteges bulikon. Az ország különböző pontjain vagyunk “vendégek” színvonalas rendezvényeken, sőt nagy örömünkre egyre többször keresnek meg bennünket a határon túlról is. Az esküvőkön, rendezvényeken közreműködő zenekarok közül igazi érdekességnek számítunk, ugyanis a mai trendnek megfelelő hangzásvilágú előadásainkon a hagyományos slágerek mellett különleges feldolgozásokkal is szórakoztatjuk a közönséget, természetesen élőben. A széles dalkínálat mellet fontosnak tartjuk a kifogástalan minőségű hangzást és megjelenést, melyet saját technikai személyzet segít. Fellépéseinken a vendégváráskor, vacsora alatt, illetve a zenekari szünetekben az ALIBI DJ gondoskodik arról, hogy a táncparkett ne maradjon üresen, így a produkció ideális választás lehet azoknak a megrendelőknek, akik a két megoldás (zenekar/DJ) között hezitálnak. Reméljük a honlapunkon látottak/hallottak, valamint referenciáink elnyerik tetszésedet, és hamarosan találkozunk egy általad szervezett rendezvényen!

Bemutatkozó filmünk:

Köszönjük Mindenkinek, aki részese volt a videó elkészítésének!

Videó: Doszpod Mónika Film – esküvői filmkészítés www.dominostudio.hu
Mastering: Betafix Stúdió
Helyszínek: Sidelight Photostúdió, RAM Colosseum
Werk fotók: Áts Márton www.martonats.com
Réka smink: Hajnalka Soós Réka haj: Cuts n’ Roses