GYAKORI KÉRDÉSEK

Mekkora a zenekar helyigénye?

Minimális helyigényünk 6 X 4 méteres színpad vagy technikai terület.

Rendelkezik-e a zenekar saját hangtechnikával?

A zenekar saját korszerű QSC típusú hangosítással rendelkezik, valamint ledes fényrendszerrel, robotlámpákkal. A hang- és fénytechnikát saját technikai személyzet telepíti és kezeli a rendezvényeken. Ez a hangosítás kb. 400-500 fős rendezvényekig elegendő.

Vállaljátok-e a polgári szertartás hangosítását?

Csak szombati és munkaszüneti napokon, amennyiben a vacsora helyszínén van a szertartás, úgy természetesen el tudjuk vállalni a hangosítást. Ennek a szolgáltatásnak a díját megkapjátok az ajánlatban, amennyiben igénylitek. 

Mennyit játszotok egy esküvőn?

Az alap műsor- és készenléti idő 8 óra mely élőzenéből és DJ szettekből áll. Ezek aránya változik az esküvői csomagjainkban, amelyekről bővebben itt tájékozódhatsz!

Vacsora alatt játszotok-e?

Vacsora alatt a zenekarunk DJ-e szolgáltat halk háttérzenét, ugyanis a sokéves tapasztalatunk azt mutatja, sokkal praktikusabb vacsora alá a visszafogottabb hangerejű, kellemes háttérzenét választani.

Van-e esküvőkön lehetőség műsoridő hosszabbítására 03.00 után, ha a hangulat úgy kívánja?

Természetesen lehet. Tekintsétek meg esküvői csomagjainkat, ahol tájékozódhattok a műsoridő hosszabbítási lehetőségekről.

Mulatós zenét játszotok-e?

Játszunk, amennyiben a közönség vagy a megrendelő igényli. A menyasszonytánchoz mindenképpen ezt ajánljuk. Egyébként a repertoárunk nagy részét népszerű magyar és nemzetközi slágerek alkotják.

“Kihúzhatunk-e” dalokat a repertoárból?

Maximum 4-5 olyan dalt, amelyet valami miatt nagyon nem kedveltek. A műsor összeállítása a zenekar feladata, amelyet nagyban befolyásolhat a vendégsereg összetétele. Ebben nekünk nagyobb rutinunk van, mint a kedves megrendelőnek, ezért jobb, ha ezt ránk bízzátok! Amennyiben a „fél” repertoárt kihúzzátok, akkor biztos nem mi vagyunk a megfeleő zenekar számotokra. Valamint az sem lenne szerencsés, ha a fellépés alatt a zenekar tagja a „tiltó listára” jobban koncentrálnának, minta közönségre.

Vállaltok-e “vőfélykedést”, műsorvezetést?

Legjobban a ceremóniamesterekkel szeretünk együtt dolgozni, ugyanis ők illenek legjobban a zenekarunk stílusához. Van viszont egy-két kedvenc vőfélyünk is, akikkel nagyon jól megy a közös munka. Róluk bővebben a Partnereink menüpontban tájékozódhattok. Vőfély vagy CM hiányában alap konferálást tudunk vállalni (pl. torta, menyecsketánc beköszöntés stb.).

Játszottatok-e már “nemzetközi esküvőn”?

Egyre gyakrabban fordul elő napjainkban, hogy az ifjú pár egyik tagja nem magyar állampolgár, így a vendégek jó része is külföldről érkezik. Repertoárunk igen széles (nemzetközi dalok szempontjából is), de tapasztalataink szerint nagyon szeretik a magyar nyelvű dalokat is a külföldi vendégek.

Lehet-e karaokézni a zenekarral?

Előzetes egyeztetést igényel, maximum 1-2 dal erejéig, kultúrált körülmények között. (nagyon féltjük a drága felszereléseinket, és szeretnénk megóvni magunkat attól a kellemetlenségtől, hogy az “önjelölt énekes” illuminált állapotban tapossa, leöntse a számunkra nagyon értékes hangszereinket…)

Milyen egyéb igényei vannak a zenekarnak az este folyamán?

  • Lehetőség szerint mosdóval ellátott (zárható) öltözőt igénylünk az est folyamán, ahol a sofőrünk is tud pihenni
  • Minimum egyszeri kétfogásos (leves+főétel) étkezést a zenekar és a technikai személyzetünk részére – megfelel az ún. “személyzeti vacsora” is + asztal a zenekar részére (előnyös a vendégektől elkülönítve)
  • Ásványvíz, alkoholmentes italok, kávé stb.
  • Ingyenes parkolási lehetőség a zenekari mikrobusz számára

Hogyan lehet lefoglalni a zenekart?

A zenekart szerződéskötéssel lehet lefoglalni, amelynek részleteit telefonon vagy e-mailben egyeztetjük.