Esküvői referenciák

„Volt olyan vendég (viszonylag sok közel múltbéli esküvői tapasztalattal), aki azt mondta, ez volt messze a legjobb esküvői zene / DJ performansz, amivel eddig találkozott”

Luca és Bence

És hogy az angyal elszállt a terem fölött, nagyrészt nekik köszönhető.

Grecsó Krisztián

„Szerencsénkre, mi rátaláltunk az Alibi Együttesre és kitűnő választásnak bizonyult. Remek zenészek alkotják a csapatot és fantasztikus hangulatot varázsoltak…”

Valkó Eszter és Radócz Péter

„Nem kis feladat volt 3 nemzet hangulatát összekovácsolni, de megoldottátok, mindenkinek nagyon tetszett!”

Michaela és Tamás (Ausztria)

„A vendégek közül is sok-sok pozitív visszajelzést kaptunk. Még az is táncolt, aki nem szokott. Bennünk éjfélkor tudatosult, hogy le se ültünk vacsora óta, és végig táncoltunk utána is hajnalig!”

Zsuzsi és Nándi

„Egy véletlennek köszönhetően találtam rátok az esküvőnk előtt. Esküvőszervezőként már sok zenekarral dolgoztam együtt, de ti különösképpen felvettétek a násznéppel a ritmust és nagyon jól tudtátok vinni a bulit. Köszönjük szépen ezt a felejthetetlen estét!”

Bogi és Ákos

„Mi olyan zenekart szerettünk volna az esküvőnkre, amelynek közvetlen, baráti hangulatot teremtő tagjai velünk együtt bulizva tudnak eljátszani bármit, ami felmerülhet (mulatóstól a Wellhello-ig), dallamvírust ültetve a gyanútlan fülekbe.”

Bogi és Ákos