Rólunk írták

Kedves Alibi zenekar!

Egy véletlennek köszönhetően találtam rátok az esküvőnk előtt, aminek nagyon örülök. Köszönjük szépen azt a fergeteges bulit, amit nektek köszönhetően élhettünk át. Esküvőszervezőként már sok zenekarral dolgoztam együtt, de ti különösképpen felvettétek a násznéppel a ritmust és nagyon jól tudtátok vinni a bulit. Köszönjük szépen ezt a felejthetetlen estét és remélem még sok szép közös esküvőm lesz veletek!

Puszi, Bogi és Ákos

Mi olyan zenekart szerettünk volna az esküvőnkre, amelynek közvetlen, baráti hangulatot teremtő tagjai velünk együtt bulizva tudnak eljátszani bármit, ami felmerülhet (mulatóstól a Wellhello-ig), dallamvírust ültetve a gyanútlan fülekbe. DJ-vel kombinálva a szünet fogalmát nem ismerik (a násznép ülni csak végelgyengülés miatt fog), mindenképp tovább maradnak, mint az utolsó vendégek, ráadásul a DJ-technikus professzionálisan (hiba nélkül!) kezeli le szertartás hangosítását, esetleges vetítéseket. Bármelyik házassági évfordulónkon buli lesz, ők fognak zenélni, ha elvállalják. 

Judit és Attila

Elsősorban szeretnénk nektek megköszöni, hogy vállaltátok a határon túli zenélést, nagyon örülünk, hogy megismerhettünk titeket, nagyszerű csapat vagytok. Az ALIBI EGYÜTTES magasan felülmúlta az összes elvárásunkat, ha most kellene újraszerveznünk az esküvőnket is titeket választanánk!!! Másodsorban köszönjük, hogy felejthetetlenné tettétek mindannyiunk számára ezt a különleges estét, azt hiszem az  egész násznép nevében mondhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat. A tehetség, jókedv és a profizmus az ami igazán különlegessé tesz titeket. Mi csak annyit kívánunk, hogy csak így tovább, és reméljük, hogy még nagyon sokszor találkozunk.
Bernadett és Ádám

Mi is szeretnénk megköszönni Nektek ezt a fergeteges bulit! Mindenkitől azt a visszajelzést kaptuk, hogy fantasztikus volt az Alibi együttes. Ha lehetne, akkor minden hétvégén erre buliznának ismét. Ui: Az egyik barátunk a lagzi után még egy héttel is az Alibi-t hallgatta a youtube-on és a többi videómegosztón. 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom az Alibi Együttest. Fiatalos, jókedvű és tehetséges emberekből álló csapat, akik fergeteges bulit csinálnak!

Ildikó és Máté​

Az esküvőnk sarkalatos pontja volt a zenekar kiválasztása. Amikor elkezdtük szervezni 3 dologban voltunk biztosak, kell egy jó ceremóniamester, egy jó hely a lagzinak, valamint egy nagyon profi együttes. Rengeteg zenekar videóját néztük meg, és kerestük meg őket, de az Alibi messze túlszárnyalta mindegyiket! Rugalmas, mindenben a segítségünkre lévő csapat, akikre magabiztosan bízhattuk az este hangulatát. Ceremóniamesterünkkel  tökéletes összhangban dolgoztak. Amit vártunk és elvártunk, messze túlszárnyalták, amikor elkezdtek játszani, mindenki táncra perdült, fantasztikus hangulatot biztosítottak az esküvőnkön, nagyon jó fejek és közvetlenek voltak. Köszönjük Nektek ezt a fantasztikus élményt! Keresni fogjuk az alkalmat, hogy a zenétekre bulizhassunk!

Ildi és Tamás ​

Remek hangulat, profi csapat, életünk legemlékezetesebb bulija…. köszönjük ALIBI!

Szandra és Pali

Sziasztok! Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az igényes szórakoztatásért! Minden korosztálynak megfelelt, csak pozitív vissza jelzést kaptunk! Annyit kiemelnénk, nem kis feladat volt 3 nemzet hangulatát összekovácsolni, de megoldottátok, mindenkinek nagyon tetszett! Köszönet az extra kívánság zenékért is, még azt is nagyon eltaláltátok mikor illik bele a buliba! Szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki az esküvőjén nem akar aggódni a hangulat miatt! ??

Köszönettel Michaela & Tamás

Szuper zeneválasztás, profi szervezés és eszköztár, nagyon szimpatikus csapat! Csak ajánlani tudjuk Őket 🙂

Zoli és Reni

Fantasztikus és dinamikus zenekar. Reggelig biztosították a jó hangulatot. Fél évvel a lagzi után is a pörgős zenéjük a téma. Mindenkinek nagyon ajánljuk. Szuper jó buli volt!

Balázs es Bia

Nagyon köszönjük Nektek, hogy színvonalas bulizenékkel és rugalmas hozzáállásotokkal segítettetek abban, hogy esküvőnk napja tökéletes legyen. A délutáni ceremónia hangosításától másnap napfelkeltéig minden úgy történt ahogy megbeszéltük, meglepetések nélküli profi szolgáltatást kaptunk. Jó híreteket továbbadjuk, és reméljük találkozunk még.

Mariann és Zoltán

Hogy két családból, baráti körből, két világból egy este alatt egy legyen – azt nem lehet szóval elintézni. Ekkora nyíltság és bizalom csak úgy alakul, ha kitárul és huzatos lesz a lélek, ha van az embernek kedve mosolyogni, mozdulni, forogni, nevetni. Ezért a jó zenész nem csak húzza, hanem gyóntat, figyel, nevel, kibékít, kommunikál.
Az Alibi ilyen társulat, remek aurájú banda, ez az életük, és ezt nem is lehet másképpen, mert akikhez mennek, jeles napon, ezt várják tőlük. Nálunk igazi nagyágyúkkal is zenéltek együtt, Dés Lászlóval, Kollár-Klemencz Lacival, Koltai Robival. Akkor sem vallottak szégyent, sőt. És hogy az angyal elszállt a terem fölött, nagyrészt nekik köszönhető.”

Grecsó Krisztián

Szeretnénk nektek megköszönni, hogy segítettetek abban, hogy az esküvőnk életünk legszebb napja legyen. A nagy nap szervezésében az egyik legfontosabb volt az együttes kiválasztása, mivel szerettünk volna egy felejthetetlen estét és átbulizni az éjszakát. Romániában, Nagyváradon élünk és itt is volt az esküvőnk. A környékünkön nincs hozzátok hasonló együttes, ezért örültünk, hogy bevállaltátok a határon túli fellépést. Nagyon örülünk, hogy rátok esett a választásunk, hiszen bátran mondhatjuk, hogy életünk bulija volt:) A vendégek egész éjjel táncoltak és azóta is dicsérnek benneteket, hogy ilyen zenekart még nem láttak. Olyan élvezettel, beleéléssel játszottatok, hogy Quimby, Magna Cum Laude vagy akár AC/DC koncerten érezhettük magunkat. Az biztos, hogy mindenkinek felejthetetlen élményt okoztatok :)

Nagyon sajnáljuk, hogy már vége, de ha újból kellene szervezni, akkor is titeket választanánk. Amióta vége a bulinak várjuk a folytatást és úgy néz ki már nem kell sokat várjunk,  júniusban újra együtt bulizunk, a barátaink esküvőjén :)

Lilla és Szilárd

Egy esküvő szervezésekor, talán a legnehezebb feladat a megfelelő együttes kiválasztása. Hiszen a násznép hangulata nagyban függ tőlük. Amennyiben lapos a zene a repertoár pedig szegényes, a buli hamar elvérzik. Szerencsénkre, mi rátaláltunk az Alibi Együttesre és kitűnő választásnak bizonyult. Remek zenészek alkotják a csapatot és fantasztikus hangulatot varázsoltak. Még azok is táncra perdültek, akik előtte messziről kerülték a parkettet. Az Alibi Együttes hajnali 5-ig, gyakorlatilag szünet nélkül szolgáltatta  a talpalávalót. Ráadásul a mi esküvőnkön sokféle ember volt jelen, különböző zenei ízléssel, de számukra ez sem jelentett akadályt. A násznép nem tudott olyan dalt kívánni, amit Ők, le ne játszottak volna. Egy dolog biztos! Az ezüstlakodalmunkon az Alibi Együttes fog zenélni, ha elvállalják :) Nagyon köszönjük!

Valkó Eszter és Radócz Péter ajánlásával

Szeretnénk nektek megköszönni a remek hangulatot, hogy életünk legszebb napján ti is részt vállaltatok, s hogy OTT VOLTATOK!!!! ÖRÖK HÁLA ÉRTE! Nagyon, nagyon jól éreztük magunkat mi is, valamint a kedves násznép is! Még egyszer köszönjük, és reméljük még találkozunk! :)

Millió Puszi: Judy és Balázs

Köszönjük a szombati bulit! Még keressük a szavakat, mert olyan hangulatot csináltatok, hogy aki élt és mozgott hanyatt dobta magát – aztán persze táncra perdült.. LE A KALAPOKKAL!!! :) Még mindig emlegetjük a Moloko – Sing it Back-et és a Dr. Alban – Sing Halleluját és még sorolhatnám….. Hatalmas élmény volt mindenkinek tényleg! :) )

Nóra és Gyuri

Az esküvőnk előkészületének fontos momentuma volt a Zenekar kiválasztása. Olyan bulit szerettünk volna szervezni, amit életünk végéig “megemlegetünk”! :-) . Jó néhány együttest hallgattunk meg az interneten vagy személyesen, de az ALIBI a születésnapi koncertjével egyértelműen meggyőzött bennünket, ŐKET kell választani! És szerencsére nem csalódtunk! :-) A buli fantasztikusan sikerült, mindenki szuper jól érezte magát, természetesen velünk az élen! A hangulat leírhatatlan volt, a zenészek játéka pedig olyan élethű, mintha maga Bono vagy Madonna jött volna el közénk! Sokan azóta is emlegetik “azt” az estét! ;-) Úgy érezzük, hogy életünk legszebb napjához a lehető legjobb Zenekart választottuk! Nagyon hálásak vagyunk Nektek mindenért!

Ui.: Az esküvő után egy ismerős Pár megkérdezte tőlünk, hogy nem tudunk-e ajánlani egy jó esküvői zenekart? Hamarosan az ALIBI zenél az Ő lakodalmukban is… :-)

További sok sikert kívánunk!

Attila és Ági